MEDLEMSINFORMATION

Arvid -maskot med attityd! Arvid -maskot med attityd!

ARV erbjuder sina medlemmar kurser, träningar, medlemsträffar och studiecirklar med mera.

Några av arrangemangen är öppna för alla, några endast för våra medlemmar.

På den här sidan presenteras det som är aktuellt för dig som är medlem i föreningen.

Vi finns även på Facebook, varmt välkomna att gå med i vår grupp!

VILL DU VARA EN AV ARVs ARRANGÖRER?

I pdf-filerna hittar du styrdokument för anordnande av kurser och medlemsträffar inom ARV Akademisk Ridkonst i Västernorrland regi.

Dokumenten syftar till att på ett enkelt sätt spalta upp vad du som arrangör behöver veta för att arrangera kurs. Styrelsen svara gärna på frågor som kan uppkomma!

Medlemskläder

ARV har i lager, svarta t-shirts med vit arvlogga, tygmärken samt fleecevästar med logga.

Klicka HÄR för bilder och info!

Ljudanläggning!

ARV har köpt in en ljudanläggning, bestående av såväl högtalare som headset med mikrofon. Detta finns att hyra för dig som är medlem i föreningen! Se mer information HÄR

Var med och påverka

Vi tar gärna emot förslag, önskemål, blogginlägg, filmer...ja ALLT som kan göra vår hemsida levande!

Vill du arrangera medlemsträff?
Hör av dig till oss, föreningen hjälper dig som vill arrangera!

Hör av dig till oss!