Yvonne Odsberg
Ordförande i ARV

Jag är en glad och sprallig hästtokig tjej som alltid har ett leende på läpparna. Har alltid älskat hästar, tror till och med att jag föddes som hästtokig. Mitt liv har alltid kretsat kring dessa fantastiska varelser. Det är med djuren jag känt mig trygg och på något vis har jag alltid förstått dem och de mig.

Mina första hästår var som för många andra på ridskola. Ser tillbaka på den tiden med kärlek. Vilket fantastiskt jobb de gör våra ridskolehästar i landet! Efter några år mötte jag min stora kärlek och mentor i livet, Nokke. Vi fick en lång tid tillsamman och han lärde mig precis allt. Han tog med mig på en resa där jag hittade mig själv och hur jag vill umgås med hästar och han gav mig den största av gåvor. Det var vi tillsammans som mötte AR och för oss blev det som att hitta hem.

Nokke är idag en vacker ängel och jag fortsätter min resa tillsammans med mina 3 fantastiska hästar.
Cappe, ponnyn med talang för den högre skolan.
Pilgrim min dansare, på hans rygg känner jag mig som ett profs.
Lilja som lär mig allt om att vara i nuet, koppla ihop känsla med teknik och vikten av att vara tydlig och direkt.

Idag är jag certifierad representant för Kraftskapande Ridkonst
® och undervisar elever runt om i landet.

Jag axlar rollen som ordförande i ARVs styrelse med stor tacksamhet och hoppas kunna bidra med en hel massa av min kunskap för att fortsätta den fantastiska resa som denna förening gjort under åren. Det är med stor förväntan och entusiasm jag ser på framtiden
!

Yvonne och Cappe
Yvonne och Lillja
Yvonne och Lillja
Yvonne och Pilgrim
Yvonne och Pilgrim