Karin O´Dwyer
Ledamot i ARV

För min del är hästen en förutsättning för liv. Det är hästen som är min läromästare om livet och dess beståndsdelar. Det är hästen som påminner mig om nuet. Den hjälper mig med min närvaro, min medvetenhet och kroppskännedom. Hästen och dess omgivning jordar mig och bidrar till rekreation. Det är min uppgift att förvalta mina hästars röster och vad de förmedlar. Framförallt det subtila. Ridkonsten har gett mig verktygen, inte bara till självutveckling och reflektion, den har också gett mig nycklar till att bygga upp en stolt och stark häst. En häst som vågar ta egna initiativ och som själv kan ta ansvar över sin egen kropp.
 
Av en slump har jag tagit mig an pensionärer och rehabiliteringshästar. Det är något jag brinner för och uppskattar även de dagar jag tvivlar. Det är dessa hästar som har lett in mig på denna väg och det är jag otroligt tacksam över. Jag är också tacksam över vad jag kan ge dem i gengäld. På gården har vi fyra hästar varav Zeus är min stora glädjespridare, min allra bästa vän och den som vägleder mig i livet. Esplendida är mitt hjärtas dam. Den vackraste själen jag har träffat. Hon är trots sin storlek den perfekta familjehästen och vi hoppas på några föl i framtiden. Murphy är min sambos uttrycksfulla häst som föddes hos oss. Han är flockens klippa. Tingeling är precis som det låter är busig barnponny men ack så kelig och hon är minst lika förälskad i sina småmattar som de är i henne.
 
Jag tackar så hjärtligt för medlemmarnas förtroende och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med resten utav styrelsen. Jag ser fram emot alla kurser, möten och erfarenheter jag kommer att berikas med.

Karin och Zeus
Karin och Zeus