Birgitta Järnåker
1-2 maj 2021

Yvonne och Pilgrim instrueras av Birgitta. Yvonne och Pilgrim instrueras av Birgitta.

Välkommen på kurs med Birgitta Järnåker!

Kursen är FULLBOKAD!
Anmälan som reserv till rid- och åhörarplats endast möjlig.

Den 1-2 maj 2021 bjuder ARV in till en kurs i  Kraftskapande Ridkonst med Birgitta Järnåker.  Kursen erbjuder 7 ridplatser på lördagen och 5 ridplatser på söndagen, du kan självklart även komma till fots. Kursen hålls hemma hos Yvonne Odsberg i Nordansjö/Kovland.

1-2 maj 2021
Nordansjö, Kovland

Lördag 08:30 - 17:00
Söndag: 08:30 - 14:30

Kursavgift:

Medlem i ARV, med häst: 1100 kr*

Ej medlem i ARV, med häst: 1500 kr *
*inkl boxplats med spån.

Medlem i ARV, fotfolk: gratis kr
Ej medlem i ARV, fotfolk en dag: 200 kr
Ej medlem i ARV, fotfolk två dagar: 300 kr

ARV bjuder på kaffe och te, ta med egen mugg.
Medtag egen lunch!

Om Birgitta:
"Mitt mål i ridkonsten är att njuta med min häst, en glad och stolt sådan! Jag rider gärna med enhandsfattning på hängande tygel med stor samling. Små, små signaler och kontakt bland annat via nervsystem och hjärta. Jag vill ha en häst som visar mig vad som är möjligt för den och sänder detta till mig som mottagare. Jag vill ”berätta” för hästen att jag lyssnar på svaret, oavsett vilket det blir. Jag hoppas och önskar utveckla mig på många plan med hästen. Jag vill förmedla detta vidare till mina elever och att vårt ”språk” med hästen utvecklas och fortsätter växa."

Anmälan:
Anmälan sker via formuläret intill och är bindande såväl för fotfolk som för ryttare. Sista anmälningsdag är den 18 april.

Gällande covid-19
ARV följer rådande rekomendationer.
Lunch ätes utomhus, medtag egna bestik, tallrikar och mugg.
Det kommer finnas kaffe och te i thermosar, men ta med egen mugg.
Vi håller avstånd och tvättar händerna. Handsprit finns på toaletten och vid kaffet och te.
Vi kommer begränsa antalet fotfolksplatser, så det är först till kvarn som gäller!

Varmt välkomna!

• Detta gäller vid bindande anmälan:

Hästplatser som inte är betalda innan sista betaldatum kommer släppas till reserver.

Halva kursavgiften återbetals för hästplats vid uppvisande av veterinärintyg.

Fotfolksplatser återbetalas ej.

Ej erhållen betalning från fotfolk debiteras en påminelseavgift.