Birgitta Järnåker
4-5 maj 2019

Yvonne och Pilgrim instrueras av Birgitta. Yvonne och Pilgrim instrueras av Birgitta.

Välkommen på kurs med Birgitta Järnåker!

Den 4-5 maj 2019 bjuder ARV in till en kurs i  kraftskapande ridkonst med Birgitta Järnåker.  Kursen erbjuder 7 ridplatser på lördagen och 5 ridplatser på söndagen, du kan självklart även komma till fots. Kursen hålls hemma hos Yvonne Odsberg i Nordansjö/Kovland.

4-5 maj 2019
Nordansjö, Kovland

Lördag 09:00 - 18:00
Söndag: 08:30 - 15:00

Kursavgift:

Medlem i ARV, med häst: 1300 kr*

Ej medlem i ARV, med häst: 1600 kr *
*inkl boxplats med spån, övernattning är dock ej möjligt.

Medlem i ARV, fotfolk: 200 kr
Ej medlem i ARV, fotfolk: 300 kr

ARV bjuder på kaffe, te och fika. Medtag egen lunch!

Om Birgitta:
"Mitt mål i ridkonsten är att njuta med min häst, en glad och stolt sådan! Jag rider gärna med enhandsfattning på hängande tygel med stor samling. Små, små signaler och kontakt bland annat via nervsystem och hjärta. Jag vill ha en häst som visar mig vad som är möjligt för den och sänder detta till mig som mottagare. Jag vill ”berätta” för hästen att jag lyssnar på svaret, oavsett vilket det blir. Jag hoppas och önskar utveckla mig på många plan med hästen. Jag vill förmedla detta vidare till mina elever och att vårt ”språk” med hästen utvecklas och fortsätter växa."

Anmälan:
Anmälan sker via formuläret intill och är bindande såväl för fotfolk som för ryttare. Sista anmälningsdag är den 21 april.

Varmt välkomna!