Träff inför ARV-uppvisning

Fia å Åskan tränar skolgalopp Fia å Åskan tränar skolgalopp

Det börjar närma sig.. Den 3e september ska ARV visa upp akademisk ridkonst på Matfors Ryttarförenings 40års jubiléum!
Det ska verkligen bli jättekul! Vi som kommer att rida är Angelica Hesselius med sin vackra fröken Ellen, Vladimir Drybcak med maffiga Maffe samt jag själv med min käre Åskan.
Med oss som speaker kommer Eleonor Madsen - kvinnan med den fantastiska gåvan att hon ÄLSKAR att prata inför folk!

Så, idag blev det lite av en uppvisningsträff i Gårdtjärn. Anglica och Jag mötte upp med våra hästar, Eleonor och hennes lilla dotter Idún dök också upp.
Dessutom hade vi celebert sällskap av Sara och hennes Sir Louie som också var med att spåna och kom med tips och ideér.
Tyvärr kunde Vladimir inte vara med då han och familjen semestrar på sydligare breddgrader.

Vi hade en mycket trevlig förmiddag tillsammans och hästarna verkade också njuta av varandras sällskap.
Vi red och vi pratade, skrattade, inspirerades. Fyrbentingarna var utomordentligt duktiga de med!
Vi ska försöka träffas några gånger till, det är liksom inte gjort i en handvänding att sätta ihop en liten uppvisning.
Men jag är övertygad att det kommer bli alldeles strålande det här. :)
Så kära vänner, lägg datumet på minnet! 3e september kl 12! Kom och var med ARV i Matfors!
Det är ju ett toppentillfälle att kunna "komma ut" och visa att vår förening finns!

Over and out för nu!
Håll gärna utkik här på bloggen, det kommer mer! :)

Sofia Eriksson, ordförande.

Etiketter: träning